Post by cherbadirecon on Feb 16, 2022 21:20:16 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Cat 2022 version ▞▞▞
V aplikaciji sicer uživam, vendar me ne zanima dolgo. Potrebujete več funkcij.
Tom sploh ne posluša, kaj govorimo, namestil sem samo zato, da bi užival v tej funkciji in nisem mogel dobiti istega..popravi
Živjo, to je avtomatsko lep pozdrav
ker je kul, kontrole so zelo kul, ga lahko oblikujete, igranje je zabavno, ker vas kopira in ga boste prisilili, da pove, kar hočete, grafika je zelo 3D in realistična in ni preveč realistična!!
Aplikacija "My Talking Volume 2"
To je dobra in smešna mačja igra 😍. Tom mi je tako zelo všeč.
Ne sovražim te igre, to je v redu, vendar bi lahko bila včasih malce srhljiva, vendar na uver strani nadaljujte z dobrim delom
Je za otroke, zato odstranite vso to pop-up masažo, da bodo lahko uživali
Talking Tom Casual edv
To je zelo zanimiva🙂 igra. Všeč mi je, vendar drugim ljudem ta igra ni všeč, ker to ni zelo zanimiva igra in preveč dodaja v tej igri. To je razlog, da drugim ljudem ta igra ni všeč.
🆒 kul 🆒
Take Tom can't sleep, ta igra je 20/5 😡
Hvala vam prijatelji in soseska, in bolj podroben opis, in sem bil v stiku z mano in 20. stoletja, vendar je bil prvi, ki je dodal svojim prijateljem, družinske skupine iz nekaj storitev, vendar edina pot do konca , in pol
Jaz ❤ to igro Facebook v jutranji in večerni zabavi in ostalo po vaši izbiri sedežev in druge strani. Polje za komentarje. Seznam sosednjih. V zgornjem desnem kotu me ne bodo našli, to moram storiti za 5. junij. O tem smo malo več, edina stvar, ki jo moram narediti za prvo mesto za bivanje. Spodaj polje za komentarje in izpolnite pred nekaj tedni, da dobite brezplačno. Spodaj polje za komentarje in kliknite povezavo Pomoč na vrhu
Zelo slaba igra .... sovražil sem jo ... Mislim, da jo podjetje lahko naredi privlačnejšo samo z dobro grafiko ......
Ste vedeli, da je Talking Tom Cat plod slovenskega znanja? Talking Tom Cat? Kaj je to? Pojma nimam... No ja.. Maček, ki se pogovarja z vami.
Kulsko
To je to zanimiva igra, kot je super, in lepe igre, kot je ta igra, nimajo nobene igre, tudi meni je tako zelo všeč in potem so to različne vrste različnih vrst te, ki mi je všeč
Moji videoposnetki se ne prikazujejo v moji galeriji, prosim za pomoč
Talking Tom Cat Опуштене fec
Ta najboljša komedija 🤣🤣
Zabava: z božanjem Talking Tom ali igranjem mini igric; ... je izšla prva različica za iOS, januarja 2014 pa je izšel simulator tudi za platformo Android.
2 Player games : the Challenge ஆர்கேட் cejf
Zabavno, a preveč oglasov preprosto ni dobra ocena 😒😒😒😒😒
Čudovito in enostavno za moje otroke, da se igrajo s tem prijateljem, Talking Tom.oop!.Dajem mu pet zvezdic Kakorkoli že popolno!
🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱
Smešne animacije!! Dobro opravljeno, vendar mi je bilo dolgčas, ker vzamem aplikacijo pri nakupu
Hacked My Talking Tom za Android | Goljufije in kode
Ima vse kar ima sodobna igra
igram jo rada
Pri prenosu se soočam s težavo. Ko sem ga enkrat po prenosu naložil, se ga ni videlo na seznamu aplikacij. Zato sem ga ponovno prenesel. .. drugače je preveč zabavno.
Res lepo in dobro mačka pove, kar sporočamo, in je igriva za dojenčke, ta aplikacija je tako smešna
2 zvezdici preprosto povzročijo Zaradi nostalgije po izvirnem videzu, preden je bil posodobljen. To je to.
zelo prijazen do otrok
Gud, ampak hrana se hitro konča
Primerno samo za otroke stare 2 ali 3 leta
Talking Tom Cat - Android novice
Ko sem začel to igro, je moj zaslon postal rdeč in včasih je bilo normalno 😥 ko pa sem govoril s Tomom ob 3. uri zjutraj je rekel, da te lahko ubijem in rekel sem, kje si, zato je rekel, da sem za tabo 😭 to je tako grozljivo, da opozarjam prosim, ne prenesite te igre, to je tako groza 😱😱
omg vse kar rečeš ponovi in če se smeješ pripraviti na smeh zato download!!!!!!!!!!!!
Včasih se mi zdi, da to nekako ni pošteno, ker moraš biti bolj kot hrana in nočem, da hočem samo neskončno hrano, da lahko vedno jemo
To je odličen način za vodjo po meri in lahek dostop ter lahek za uporabo kot storitev za diwali ali Reena, vi, gospod in ne bom prepričan, da bo isto kot vi, gospod ali Pagal, moralo storiti z vami, gospod, če me ljubim on ali Reena ali kya in EASY in potem bomo lahko to storili znova v mojem življenju, vendar vsaj ne samo zaradi dejstva, da mi je včasih všeč, ampak to ne pomeni nič glede 6 milj in želim si samo kot da to storite naslednjič, ko se boste pogovarjali s prijateljstvom in lahkim pogovorom abo
Zelo slaba igra talking Tom vedno prdi in scarth in prehranjevalna navada je zelo slaba, to popravi!
Kul, vendar potrebujete hrano, da nahranite Toma ali pa je igra dolgočasna
prvič so vsi otroci rekli, da hočem hišnega ljubljenčka, zato je dobro za otroke, saj se naučijo, da hišni ljubljenčki niso samo za igranje, potrebujejo hrano, počitek itd.
Bruh. V Tomovih (ali katerem koli izmed njegovih prijateljev) očeh ni nobenega moškega. To je tako neumno. Oh in tudi če obstaja moški, to ne bi bila kamera. Verjetno bi vas predstavljal. Igralec. Če bi bil moški kamera, bi razvijalce dobesedno aretirali in igro bodo odstranili. Nehajte širiti govorice. Plašiš majhne otroke. PROSIM. (oh in če mislite, da sem odrasel, sem v resnici star 10)
Dobra igra Všeč mi je ta igra, vendar veliko oglasov, tako da mi niso všeč ti oglasi 😖😠😡
Talking Tom Cat Nezahtjevne igre znxb