Post by cherbadirecon on Feb 16, 2022 21:11:06 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodları generator pul ▞▞▞
▞▞▞ Tower Craft - Block Building 2022 version ▞▞▞
Mən xoşlayıram AMMA reklamlar məni bezdirir zəhmət olmasa reklamı silin çünki mən sadəcə onu oynamaq istəyirəm! Beləliklə, siz reklamı yeniləyənə qədər oyunu sildim....... LÜTFEN ONU SİLİN! YOXSA BU TƏTBİQ ÜÇÜN 1 ULDUZ VERƏCƏM! və heç vaxt onu yenidən quraşdırmayın...... zəhmət olmasa, reklamdan başqa oyunu sevirəm, zəhmət olmasa, zəhmət olmasa, bu oyunu kim hazırladısa, reklamı silin, bunun heç bir mənası yoxdur, bu oyunun heç bir mənası yoxdur! Ancaq hər yerdə reklam olan bir reklam oyunu! Bu proqrama nifrət edirəm! Mən onu yenidən quraşdıracağam, AMMA bu proqramı heç vaxt istifadə etmə!
Tower Craft - Block Building Strategi audz
heyrətamiz və xüsusiyyətlər və dokular ən gözəl oyundur
Mən onu daha sürətli etmək üçün basılı tutmağın pərəstişkarı deyiləm, amma minecraftı sevirəm və bu, mənə göydələn düzəltmək üçün fikirlər verir!
Çox şey əlavə edir və siz bütün çətinlikləri izləmək məcburiyyətindəsiniz. Yaxşı bir az vaxt itkisi, lakin məzmun yolunda çox şey olmadığı zaman əlavələrdən xilas olmaq üçün £10-dan çox pul ödəmirəm.
😍😍😍
Bu gözəl yaxşı oyundur, lakin bəlkə daha çox funksiya əlavə edə bilərsiniz. Uşaq vaxtı Minecraft oynamaq mənim üçün taledir. Beynimin bəzi hissələri bunun sadəcə bir parçalanma olduğunu düşünür. Amma həqiqətən yaxşı oyun! 🎮💕👍
Bu oyun zəhmlidir, lakin çoxlu əlavələr var, ona görə də WiFi-ni çevirməliyəm, bəli və mən həmişə onu yenidən açmağı unutmuşam, bəli, amma zəhmli oyun dəli oldum, artıq trilyon pulum var və yalnız bir gündə əyləncəli oyunu endirmək üçün 200-cü mərtəbədəyəm o
Mən təxminən 500 mərtəbədən sonra 0 qiymətləndirmək istəyirəm və indi o, mənim bütün mərtəbələrim 0-a keçir whhhhhyyyyyyy bunu düzəldir ki, zəhmət olmasa əyləncəlidir, amma bəzi çılğın səhvlər oyunu saxlasanız, onu 5 ulduzla qiymətləndirəcəyəm.
Burada və orada fasilə vermək yaxşı olardı ki, onu Minecraft-da qura bilək, çünki buradakı fikirlər həqiqətən yaxşıdır, həmçinin böyütmək və kiçiltmək funksiyası və binaya baxmaq üçün fırlanma
Gördüyüm reklam, klik yemi kimi saxta olduğunu düşündüm, amma sınadığımda, reklamdakı kimi oldu. Çox reklam yoxdur, bu yaxşıdır 😁Oyun bir növ ev tikdiyinizdən və çox şeydən asılılıq yaradır. daha çox, tövsiyə edirəm.
Mən bu oyunu sevirəm, bu, məni xoşbəxt hiss edir, mən həqiqətən bir qüllədə 500-cü mərtəbəyə çatdım. Beləliklə, Tower Craft 3D REACH 5 GILLON quraşdırın, siz nə qədər uzaqlaşa bilərsiniz? Bu, oyun mağazasındakı şəkillərə baxdığınız rahatlaşdırıcı oyundur Bu oyunu indi əldə edin! Və niyə çoxlu reklam var? Öz ən hündür göydələninizi etmək üçün birinci mərtəbəyə qalxmayın!
Qrafik üçün bir ulduz alır. Məsələ, barmağınızı ekrana tutaraq sürətləndirə biləcəyiniz özü-özünə tikilən qüllə tikməkdir. Ancaq o qədər çox reklam sorğusuna məruz qalırsınız ki, oyunu sürətləndirmək üçün onların hamısını qəbul etsəniz, başqa 30 saniyəlik reklamı izləmək üçün dayanmadan oyunu eyni anda 5 saniyədən çox oynaya bilməzsiniz. -Bu oyun deyil, bu, diqqəti yayındırmaq üçün əlavə edilmiş mini-oyun olan reklam izləmə proqramıdır.
əyləncəli boş oyun pis deyil, amma onlar hər hansı bir iş görmək üçün çoxlu reklamlardır... Mən daha çox oyunda olan pulların bir hissəsini bir şey üçün ödəyirəm və çox oynaya bilirəm.
Bu oyun çox sadə və əyləncəlidir, lakin dərslikdə qonaq otağımı təkmilləşdirə bilmirəm, zəhmət olmasa bunu düzəldin
Bu, yaxşı oyundur, amma mən daha çox şey olmasını arzulayıram, demək olar ki, heç bir məqsəd olmadan barmağınızı saatlarla basıb saxlayın.
çox reklam və çox gecikmə
Bu heyrətamiz oyundur, lakin heç bir başqa oyuna bənzəmir, amma strategiya tapdıqdan sonra sadəcə ortada saxlayın Avtomatik olaraq qurur, lakin daha çox məmnunluq oyununa bənzəyir, amma indi strategiyanı tapdıqdan sonra darıxdırıcı və asandır.
Mən onu quraşdırdım və yenidən başladım və sonra irəliləyişim getdi
Tətbiqi bəyənirəm, lakin sizin etdiyiniz tək şey, kranı daha sürətli tapana qədər ekranınızı tutaraq ətrafında oturmaqdır. Məncə, bu, həqiqətən də əyləncəli deyil, amma onu yükləmək istəyirsinizsə, bunu edin. Onu yükləməyinizə mane olmağa çalışmıram.
Bu, çox yaxşı oyundur, lakin bəzən binalar çox ləngiyir
Çünki o, başqa bir tətbiqdə uzun keçilməz reklamı göstərir. Uzun bir reklam etmək istəyirsinizsə, onu keçilə bilən edin. Mən heç vaxt yükləməmişəm və yükləməyəcəyəm 😤😤😤😤😡😡😡😠😠😠
WindWings: Space Shooter Arcade esw
Çox əlavələr yox idi.
Bu reklamlar haqqında heyrətamiz idcdir Barmağımı iPad-də tuturam və irəliləyiş əldə edərkən yuxuya gedə bilirəm
ทาวเวอร์คราฟต์ - เกมก่อสร้าง ยุทธศาสตร์ foox
Mən bunu sevirəm, lakin bəzi səhvlər əslində düzəldilməyib Dörd ulduzla qiymətləndirərəm, lakin səhvləri və səhvləri düzəltsəniz, rəyimi dəyişə bilərəm
Siz mənim uşaq olduğum kimi şeylər üçün çətinliklə ödəməlisiniz və mən heç vaxt anamın kartından çıxdığını eşitdiyim və ya 4 * blok sürəti olan bir şey üçün pul ödəməli deyiləm. bir əlavə baxın ona görə də mən bu oyunu 4 qiymətləndirirəm zəhmət olmasa belə bir oyun yarada bilərsiniz, amma bu, bir xarakter kimi oynaya biləcəyiniz kimi macəra oyunudur və dünyanı kəşf edə bilərsiniz və qüllələr tapa bilərsiniz, buna görə də məni edə bilərsinizmi? Mən hər şeyi edəcəm bir oyun
Mən ona 4 verəcəm, əyləncəli olduğunu bilirəm, amma simvolların kilidini aça bilməzsən, hətta tanrılar da, üzr istəyirik ki, 3 verdim.
Oyun sadədir, rahatdır və izləmək qane edir, lakin... başqalarının dediyi kimi, çoxlu reklamlar var. Rəyçilərin əlavələrdən şikayətləndiyi, lakin şəxsən onları çox müdaxilə etmədiyi başqa oyunları oynamışam. Bununla belə, bu, əlavələrə görə sildiyim yerdə oynadığım ilk oyundur. 1 dəqiqə ərzində 2 əlavə almamalısınız. Tərtibatçılar açıq-aydın çox acgözdürlər, rəylərə qulaq asmayın və bu səbəbdən dəyişiklik etməyəcəklər, tövsiyə etmirəm.
bu, çox yaxşı oyundur, ümumiyyətlə, reklamlar, yəqin ki, onların çoxuna bənzəyir, lakin ümumilikdə bu, çox yaxşı oyundur, reklamlar da o qədər də uzun deyil və mükafatlar çox yaxşıdır və daha sürətli toxuna biləcəyiniz oyunlar Çətinliklər həqiqətən əyləncəlidir və mən daha çox pul qazanmağınızı sevirəm, amma bəyənmədiyim şey, reklamların çox olmasıdır və mən sadəcə bu oyunu sınamalı olduğunuzu düşünürəm və arzu edirəm ki, ona bir milyon ulduz verə bildim 🤩 🤩🤩🤩!
Darıxdırıcı oyun Mən sadəcə barmağımı sıxmalıyam. Bir müddət bunun gözəl olduğunu düşünürdüm, amma bir neçə gündən sonra cansıxıcı olur. Bu oyuna nifrət edirəm
SEVİYORUM!!!!!!, bir şey olsa da.. Mən bir reklama baxanda bir növ nasazlıq yaranır və qara ekrana çevrilir. Zəhmət olmasa düzəldin
Tower Craft 3D : Construction Stratégie elg
əyləncəli oyun çox reklam deyil və əyləncəlidir
Siper qiz oyunlari
Proqramın özü ümumi Qarajdır. Ancaq Minecraft-da hər kəsin evi üçün heyrətamiz mərtəbə planları var.
Özü oynayır. Sadəcə barmağınızı ekranda saxlamaq və reklamlara baxmaq lazımdır. Çox baş vermir. Minecraft aktivlərinin karbon nüsxəsi üçün MS-nin öz vəkillərini C&D məktubu ilə inkişaf etdiricilərə və naşirə hələ necə göndərmədiyi barədə heç bir fikrim yoxdur, amma hey, heç bir hüquqşünas deyiləm. 2 dəqiqədən sonra sıradan və darıxdırıcı...
Bir çox reklam, lakin bir növ əyləncəlidir. Amma məsələ reklamdır.
Layiqli vaxt qatili. Ancaq ikiqat blok xarabdır, onu almaq mümkün deyil.
Çoxlu unikal mərtəbələr və ideyalar ilə asılılıq yaradır. Tək problem hər reklamdan sonra oyun donur. Versiya ID-sini görmək üçün heç bir yerdə. Ancaq 3 sentyabr 2020-ci il tarixindən ən son versiyadan istifadə edirəm.
Əla oyun, amma çökməyə davam etdi.
Bu minadan yıxılan sənətdir və 1-cisi həddən artıq çoxdur 2-ci pis qrafika əlavə edir 3-cü o, hər iki şəkildə geridə qalır və ya çökür mən oyunu ləğv edirəm və oyun tərtibatçıları sadəcə onlardan qazandıqları pula əhəmiyyət verirlər əlavə edir bu oyunu tövsiyə etmirəm Unistall
bir az darıxdırıcıdır. bəzən məcburi əlavələrlə. amma körpəni qidalandıranda və yuxuya getməməyə çalışanda diqqətimi səhər saat 3-də çəkir. deməli hər şey pis deyil.
Reklamların olması və onun üzərində qursanız, işinizi görə bilməyəcəyinizdən başqa, olduqca yaxşıdır
Tower Craft - Block Building Strategiya kig
Gözəl, lakin darıxdırıcı və reklamlar bir qədər çoxdur.
Mən nadir hallarda rəylər göndərirəm, amma bunun üçün bir tane hazırlamalı idim... Şey... Oyunun özü yaxşıdır, amma reklamlar, allahım reklamlar. Etdiyiniz HƏR ŞEY üçün reklamlar var. Siz onların əksəriyyətini ötürə bilərsiniz, lakin tez-tez mini oyundan sonra mükafat tələb etdiyiniz zaman o, hər halda sizi reklama baxmağa məcbur edir. "Məcburi reklamları silmək" IAP tam sökülmədir. Sadəcə arabir baxmağa məcbur etdikləri bir reklamı silir. Reklamları silmək üçün real seçim yoxdur. Yaxşı oyun reklam dənizi tərəfindən dəhşətli etdi
Həqiqətən oyun deyil. Sadəcə barmağınızı ekranda saxlayın. Etməli bir şey yoxdur.
Boq kimidi
Həddindən artıq reklam. Çox aludəçilik
Əla deyilmi mən onu çox bəyənirəm . Yəqin ki, buna nail olmalısan. Yeni tema cox gozeldi. Bu günə qədər çatacaqsınız! Mən Mars haqqında çox həyəcanlıyam, ona görə də düşünürəm ki, hər kəs bu oyunu oynamalıdır!!!!!!
çox gözəl olduğunu düşünürəm musiqini sevirəm müxtəlif növ döşəmələri sevirəm əlavə mərtəbələri sevirəm xüsusilə tortu sevirəm bu oyunu sadəcə sevirəm