Post by cherbadirecon on Feb 16, 2022 20:58:44 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lily Diary : Dress Up Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lily Diary : Dress Up Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modifica multe taste ▞▞▞
▞▞▞ Lily Diary : Dress Up Game 2022 version ▞▞▞
Roblox Petualangan szg
Acest joc este ok, dar poți adăuga mai multe haine precum hijab și mai multe haine musulmane
jurnal de crin și printre Noi și Tom
Îmi place jocul! Are alegeri minunate, dar, am sperat că ai putea îmbrăcămintea ca pe un halat alb, dacă ai vrea să-l faci roșu! N-ar fi decât grozav, dar da, jocul este cool, bun, detaliu și multe opțiuni!
Gorgeous dresses are waiting for u! As a character avatar maker/creator, put on different make up for your fashion charactors and participate in our beauty
Îmi place acest joc, este cel mai bun joc de dreesup vreodată, poți să adaugi mai multe ținute și drees, asta e tot eu, te rog, adaugă mai multe pls....... Btw nu pot să-mi numesc avatarul pentru că chiar îmi dau numele avatar poți face asta te rog😊😊😊😊
Acest lactate de crin este plictisitoare 🤣💞
Wow, joc atât de uimitor că am o mulțime de jurnal.
Nici nu pot juca jocul! De fiecare dată când mă duc să-l joc, îmi spune că nu mai funcționează - de fiecare dată! Te rog sa faci asta!
Bună, îmi place acest joc, dar puteți adăuga câteva opțiuni de formă a feței și a corpului.
Nici măcar nu-l pot instala
Nu pot juca jocul. Oricât de mult vreau, există un anunț care apare de fiecare dată când deschid aplicația după ce se termină de încărcat și nu o pot închide. Vă rog să mă ajute cineva, pentru că acest joc arată foarte drăguț și vreau să-l încerc!
Ar putea folosi mai multe accesorii și păr.
Wow asta frumos. Joc
Este foarte tare jocul dar daca ai putea sa adaugi si haine si coafuri din avatar aang. Ca a-si vrea sa fac niste personaje care sa seme cat mai mult cu ele
Drăguț
Lily Diary : Dress Up Game Santai zckk
Drăguţ
Resolved: Release in which this issue/RFE has been resolved. ... several,four,called,played,released,career,league,game,government,house,each,based,day,same
Nu pot să-l descarc
Este special pentru fete, dar nu sunt fetiță, așa că este urât pentru mine, așa că o stea și iubita mea Alexsandrea a vrut să-l descarce, l-am șters:) 💅
Sper că aș putea schimba culorile hainelor și vă rog să adaug mai multe. Este atât de uimitor, dar mă simt atât de plictisit pur și simplu purtând aceeași ținută iar și iar și te rog, rochiile, te rog să o adaugi
Iubesc acest joc! Este atât de drăguț și atât de distractiv să fac avatare pentru mine, prieteni și OC. Îmi place că are o mulțime de sloturi pentru avatarele mele, ceea ce a fost o problemă pe care am avut-o cu alte aplicații ca aceasta. Sunt reclame, dar nici nu au deranjat prea mult. Singura plângere este că întârzie uneori nu prea des, dar poate deveni iritant. Aș vrea să putem schimba culorile îmbrăcămintei și accesoriilor etc! În general, cu siguranță un joc de jucat când ești plictisit <3 poți juca și offline!
Bun
Îmi poate păstra secretele pentru distrugerea inamicului meu!
Ținutele sunt foarte urâte
Acesta este un joc bun, dar poate puteți adăuga mai multe haine și mai multe stiluri, vă rog
Bă Alesia pony ești o urîta FOARTE mult
Îmi plac toate personajele din jurnalul de crin, dar nu trebuie să faci nimic, acceptă să-ți îmbraci avatarul
Engleza
Lily Diary : Juego de vestidos Casual wtn
nu-mi place jocul
Lily Diary : Dress Up Game Інше akn
Ecranul continuă să devină negru când joc
Iubește această aplicație, dar mi-aș dori să vă ofere opțiunea de a schimba înălțimea modelului, atunci va fi o aplicație de cinci stele, dar în general o aplicație bună.
Foarte distractiv să te joci. Totuși, am o problemă. Dacă văd o animație de mână pe care o vreau, trebuie să echipez jacheta. Ar fi grozav dacă ne-ați lăsa să alegem ce animație dorim. În afară de asta, o aplicație grozavă.
Ar fi bine dacă l-am putea salva, dar nu o putem salva acum
Acest joc este bun, dar încă îi dau 4 stele pentru că •sunt multe rochii, dar ne poți face te rog să schimbăm culoarea rochiei?
Lily Diary : Dress Up Game Pro příležitostné hráče djp
Iubesc acest joc, este atât de bun încât nu rămâne în urmă ca majoritatea lucrurilor, singurul lucru care nu-mi place sunt adaosurile, dar tot îi dau un 5 🌟
ADOR
Cel mai bun joc de dressing din toate timpurile este gratuit, fără bătăi de cap! Îmi place atât de mult❤️❤️